GoPro® Troubleshooting

Joined
Jun 16, 2015
Messages
131
Reaction score
48
Age
52
If you are having trouble viewing video on the Solo App using your GoPro®’s live stream, follows these steps to troubleshoot the connection.

To troubleshoot your GoPro® connection:
1
Make sure your GoPro® is turned on

2
Check your GoPro®’ Wi-Fi is turned off

3
Check the HDMI cord from Solo is properly plugged into your GoPro®

Even though it can feel like the HDMI cord is plugged in all the way, sometimes it still isn’t. One way to test this is to remove your GoPro® from The Frame and plug the HDMI cord directly to the GoPro®, as sometimes The Frame can get in the way of the cable.

4
Force quit and restart the Solo App


5
Reboot the Solo vehicle

6
Reboot the controller

7
Verify that your GoPro®’s video-out functionality is working by plugging it directly into a TV.
 
This is what I have to do with my iPad Air2:

I had exactly the same problem and am going to send to TS today. Everything looks good but no video. (of course GP has to be set on "video") With props turning at idle and "ready to fly", I have to reboot the iPad, check to make sure wifi is connected, then start app, Fly Solo, and video starts. After that, perfect.Hope this helps, if so we can log an issue.
 
David, the GP has to be set to video? I would hope that the HDMI feed is live all the time so you can take pictures and still get FPV.

Ignore this. Just saw your timelapse thread.
 

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
13,106
Messages
147,826
Members
16,087
Latest member
caseyKoehn