Problema con gopro 4 black

Joined
May 13, 2017
Messages
8
Reaction score
1
Age
43
Estimados, me compre el solo y es espectacular, Pero la GoPro 4 negro Que le compre se ve en vivo en mi teléfono, Pero El Circulo rojo para grabar a mi me aparece gris y no me graba desde el telefono, solo debo grabar directo de la gopro, no se si es problema de la camara q no es reconocida o el app del solo no lo reconoce.
Atento a comentarios SUS
Enrique
 
Reactions: pichonzahurio
Joined
Nov 27, 2016
Messages
47
Reaction score
7
Age
41
Estas usando un gimbal? O esta con el sujetador aire trae oye defecto el solo? Sólo usando un gimbal te aparecerán las opciones de grabar o tomar fotos en la pantalla, si es que tienes un gimbal instalado asegúrate de que en las opciones de la app escoges la camara adecuada.
 
Joined
May 13, 2017
Messages
8
Reaction score
1
Age
43
Estimado la camara la tengo con el sujetador no con la gimbal, en el app elijo la camara gopro 4 black, pero no cambia la situacion.
 
Joined
Oct 31, 2016
Messages
135
Reaction score
69
Age
52
Location
Sunny California U.S.A
Estimado la camara la tengo con el sujetador no con la gimbal, en el app elijo la camara gopro 4 black, pero no cambia la situacion.
With out gimbal you have no control over GoPro from the App,
Only FPV, to have control GoPro needs connection to data connection on the back, HDMI feeds only video and audio
 
Joined
May 13, 2017
Messages
8
Reaction score
1
Age
43
Gracias por sus respuestas, lo extraño que he visto videos en youtube, donde se ve la camara sin gimbal y la imagen en ipad, tablet o celulares, con el sistema listo para grabar desde ahi, con el circulo rojo activado.
 
Joined
Jun 28, 2017
Messages
7
Reaction score
0
Age
50
I think he added a gimbal and no longer has a problem as opposed to solving it :)
mm:(
I have added a gimbal too, but now I got the same problem.. the red button doesn't appear. just the grey one but it's seems frozen,,, doesn't work
I can't get to record or take a picture.
 
Joined
Sep 1, 2016
Messages
194
Reaction score
83
mm:(
I have added a gimbal too, but now I got the same problem.. the red button doesn't appear. just the grey one but it's seems frozen,,, doesn't work
I can't get to record or take a picture.
Have you tried updating the GoPro firmware?
Does it work normally by itself? Memory card compatible etc.
 
Joined
Jun 28, 2017
Messages
7
Reaction score
0
Age
50
Have you tried updating the GoPro firmware?
Does it work normally by itself? Memory card compatible etc.
not yet. later at home I'll try it. by now I updated the firmware on my cam
Maybe it could be a firmware problem.
the cam by it self and the app in my phone it works fine
 
Joined
Jun 28, 2017
Messages
7
Reaction score
0
Age
50
Problema solucionada... en realidad no era un mal funcionamiento de la cámara o el software. Lo que pasaba era que la cámara que yo estaba usando no era compatible Gopro Hero 3 silver.:oops:
La reemplacé por una Gopro Hero 3+ black edition y el problema se solucionó :cool:

Muchas gracias a todos por sus comentarios :)
 
Joined
Jun 1, 2018
Messages
1
Reaction score
0
Age
49
I have the same problem and replace it with gopro 4 black and continue the same. I do not know what to do. Can someone please recommend me what to do?
 
Joined
Jun 28, 2017
Messages
7
Reaction score
0
Age
50
hello again :)
Again I have problems, this time it is with a gopro hero 4 but now it is a little different what happens.
The red button to record video does appear on the screen and if I precede it the camera starts recording video, but after a few seconds I lose the video image, that is, the screen goes black.
The camera continues to record video but I have no image feedback.

Any idea what may be happening ?????
 
Joined
Aug 17, 2018
Messages
8
Reaction score
0
Age
36
como puedo poner la gorpo en modo de video lineal para que salgan mis videos no de forma deportiva?
 
Joined
May 8, 2017
Messages
1,144
Reaction score
589
Location
Portland Oregon
Are any of you using Solex when you have this issue? Are some of you getting a video feed, but no camera controls, so you can't start or stop video, you can't change video modes (video, photo etc).
 
Joined
Aug 31, 2017
Messages
445
Reaction score
194
Location
USA
como puedo poner la gorpo en modo de video lineal para que salgan mis videos no de forma deportiva?
El modo Lineal solo es en firmware v4.0 y alta (v5.0).
[Linear Mode only is in firmware v4.0 and above (v5.0)]
 
Last edited:
Joined
May 9, 2017
Messages
1,151
Reaction score
466
Age
39
Could translations be provided, please? Not everyone is bilingual....
 

New Threads

Members online

Forum statistics

Threads
11,773
Messages
138,632
Members
13,550
Latest member
SCOTT2019