Welcome to 3DRPilots.com

Sign up and join the largest 3D Robotics drone community!

  1. Dkuhlman

    Joined:
    Aug 9, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have vid feed when gopro is set to camera but when i set it too vid i dont if someone is using 3+ black could you please tell me.what settings and software version using thank.you getting frustrated.
     
  2. Gatrgetr

    Joined:
    Aug 1, 2017
    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    I have same issue. Tried 3 cameras and 1 new solo. Same issue. I hope someone has knowledge that will help
     
  3. jimloss

    Joined:
    Mar 2, 2017
    Messages:
    239
    Likes Received:
    140
    Location:
    Chicago area
    Some possible solutions:

    Configure correct camera in app

    Use this startup order:
    1) GoPro
    2) Solo
    3) Controller
    4) AFTER Solo and Controller connect, turn on phone/tablet and start app

    Set video to 1080p/30fps to begin with. Get that working first, then up the settings.

    HDMI connection issues can cause odd behaviors, so don't rule those out.
     
  4. Gatrgetr

    Joined:
    Aug 1, 2017
    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    Tried that with same results.
     
  5. jimloss

    Joined:
    Mar 2, 2017
    Messages:
    239
    Likes Received:
    140
    Location:
    Chicago area
    What phone/tablet are you using? Is it possible to try a different device?
     
  6. Gatrgetr

    Joined:
    Aug 1, 2017
    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    Tried 3 different tablets and 2 Android phones
     
  7. Gatrgetr

    Joined:
    Aug 1, 2017
    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    My newest Solo just arrived. It does the exact same thing.
     
  8. Joe Horn

    Joined:
    Nov 20, 2015
    Messages:
    281
    Likes Received:
    139
    Location:
    Silverado, California
    Did you tell the app (in its settings) which model GoPro you have?
     
  9. Gatrgetr

    Joined:
    Aug 1, 2017
    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    Yes I did.