camera shutter button wont work on open solo 4

Joined
May 7, 2016
Messages
89
Reaction score
6
Location
Wide Bay region, Queensland, australia
Hi all, does anyone know a fix to be able to use the shutter button for the gopro in solex, which after upgrading to open solo 4 is no longer able to be pressed? I can change it from video to photo and back, but nothing else in that area is responding - EV buttons etc.

I can get a live video feed no problems, just cant actually take the shot.

On the controller it is saying solo gimbal not found, however it moves it up and down quite ok from the paddles, and you can set its angles and speed between 1 and 2 all ok, and the green light is working fine.

Can someone please assist me in getting around this issue?

Thanks!
 
Last edited:
Joined
Sep 29, 2022
Messages
3
Reaction score
0
Age
32
Hi all, does anyone know a fix to be able to use the shutter button for the gopro in solex, which after upgrading to open solo 4 is no longer able to be pressed? I can change it from video to photo and back, but nothing else in that area is responding - EV buttons etc.

I can get a live video feed no problems, just cant actually take the shot.

On the controller it is saying solo gimbal not found, however it moves it up and down quite ok from the paddles, and you can set its angles and speed between 1 and 2 all ok, and the green light is working fine.

Can someone please assist me in getting around this issue?

Thanks!
I can't get a live video feed, help me.. Thanks
 

New Posts

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
12,996
Messages
147,111
Members
15,730
Latest member
Tomy76